Batard İstanbul’da, klasik Fransız mutfağının modern dokunuşlarla harmanlandığı bir deneyim sunuyoruz. Trüf, bu mutfağın en ikonik malzemelerinden biri. Söz konusu trüf ürünleri olduğunda Sulpizio Tartufi, hem tazeliği hem de yoğun aromatik yapısıyla fark yaratıyor. Trüf carpaccio’sunu dana antrikot ile buluşturduğumuzda ortaya çıkan lezzet, misafirlerimizin en çok tercih ettiği tatlardan biri.
Batard İstanbul’da, klasik Fransız mutfağının modern dokunuşlarla harmanlandığı bir deneyim sunuyoruz. Trüf, bu mutfağın en ikonik malzemelerinden biri. Söz konusu trüf ürünleri olduğunda Sulpizio Tartufi, hem tazeliği hem de yoğun aromatik yapısıyla fark yaratıyor. Trüf carpaccio’sunu dana antrikot ile buluşturduğumuzda ortaya çıkan lezzet, misafirlerimizin en çok tercih ettiği tatlardan biri.