Yaklaşık 4 yıldır birlikte çalışıyoruz ve ilk günden beri Sulpizio Tartufi’yi kullanmak bizim için çok keyifli. Yıllardır, yemek öncesi ikram (amuse bouche) olarak, kendi hazırladığımız Trüflü Vakfikebir tereyağı ve fırından taze çıkan ekşi maya ekmeği ile misafirlerimizi karşılıyoruz. Ancak en önemlisi, Zaaf’taki imza tabağımız olan Trüflü Ballı Çıtır Börek. Hem iç harcında hem de balında...
Yaklaşık 4 yıldır birlikte çalışıyoruz ve ilk günden beri Sulpizio Tartufi’yi kullanmak bizim için çok keyifli. Yıllardır, yemek öncesi ikram (amuse bouche) olarak, kendi hazırladığımız Trüflü Vakfikebir tereyağı ve fırından taze çıkan ekşi maya ekmeği ile misafirlerimizi karşılıyoruz. Ancak en önemlisi, Zaaf’taki imza tabağımız olan Trüflü Ballı Çıtır Börek. Hem iç harcında hem de balında yoğun miktarda kullanıyoruz. Neredeyse her misafirin tatmak istediği ve belki de sadece bunu yemek için gelen müdavimlerini oluşturan bu lezzette önemli bir paya sahip olmasından dolayı ve iş birliğimiz bir yana dostluğumuzdan ötürü çok memnunum. Uzun yıllar sürmesini diliyorum.