Teslimat bölgeniz

  • Üretim sertifikalıdır

  • İtalyan standartlarıyla üretim

  • Türkiye ve dünyanın her yerine teslimat

  • Ürünler sertifikalıdır

+90 552 578-57-58

Mobil ve WhatsApp

Katalog

Balık veya makarna için mükemmel!

Trüf çok yoğun değil, ancak rendelendiğinde oldukça belirgin bir tat bırakıyor. Hafif ve havadar bir yapıya sahip, ana malzemeyi ağırlaştırmıyor. Ben şahsen ete eklemem, örneğin bende ton balığı var. Şimdiden üçüncü akşam yemeğim ve bence balık veya makarna ile harika uyum sağlıyor. Tam anlamıyla bir lezzet şöleni yaşıyorum. Kırmızı Chianti ile mükemmel bir eşleşme sunuyor....

Trüf çok yoğun değil, ancak rendelendiğinde oldukça belirgin bir tat bırakıyor. Hafif ve havadar bir yapıya sahip, ana malzemeyi ağırlaştırmıyor. Ben şahsen ete eklemem, örneğin bende ton balığı var. Şimdiden üçüncü akşam yemeğim ve bence balık veya makarna ile harika uyum sağlıyor. Tam anlamıyla bir lezzet şöleni yaşıyorum. Kırmızı Chianti ile mükemmel bir eşleşme sunuyor. Ve tabii ki kesiti de çok güzel görünüyor!

Trüf blogu

Birçok yemekte trüf mantarı baharat rolünü oynar. Trüf mantarı (tarifi) aroması zayıf olan malzemelere (et, sebze) eklenir.